نان جو در اکثریت فروشگاه به صورت نرم و حجیم فروخته میشود.
بافتی ترد، مزهای مطلوب و رنگ قهوهای روشن یا تیره و به جهت خواص بسیار جو به عنوان معجزه ای در لاغری و دیابت شناخته میشود.
چند نکته ساده :
خمیر حو بر خلاف خمیر گندم قابلیت ور آمدن ندارد .و به تنهایی تبدیل به نان حفره دار و پوک نمیشود.
نان جو خالص بافتی سفت رنگی تیره ودر صورتی که با سبوس آسیاب شودتلخ مزه است .
↙️نان جو چیست ؟
نانهای نرم ولطیف و حجیم جو ، در بهترین حالت : 20 درصد آرد جو + 80 درصد آرد گندم + روغن + عصاره مالت + نمک + خمیر مایه
? البته ناگفته نماند نانهای نیمه حجیم یا خشک جو که بافت خشن، سفت و طعم تلخی دارد و بیشتر به صورت صنعتی تولید میشود میتواند تا حدود ۸۰ درصد حاوی آرد جو باشد.
❌ از اینرو تولیدکنندگان برای تهیه این نان
حدود ۲۰ درصد آرد جو را با ۸۰ درصد آرد گندم و روغن مخلوط کرده و برای
ایجاد طعم شیرین و رنگ تیره جو از شیره مالت استفاده میکنند که این خود
میتواند باعث افزایش قند و کالری محصول شود.
? البته ناگفته نماند
نانهای نیمه حجیم یا خشک جو که بافت خشن، سفت و طعم تلخی دارد و بیشتر به
صورت صنعتی تولید میشود میتواند تا حدود ۸۰ درصد حاوی آرد جو باشد.
✅ برای بهره مندی از خواص جو در کاهش قند خون بهتر است از انواع خوراک و سوپ های حاوی آن استفاده کنید.
✅انواع جو همراه پوسته مانند پرک بهتر از انوع بدون سبوس مانند پوست کنده است .
✅خریدی در لاغر شدن موفق است که با علم کامل انجام شود ، به تمام مواد یادداشت شده در جدول محصولات غذایی باید دقت فرمایید .
✅توصیه
می شود نان خود را از انواع سبوسدار مانند نان سنگک انتخاب کنید ، فراموس
نکنید جو خواص بسیار دارد ولی قادر به از بین بردن عوارض شکر و روغن و
کالری افزوده نیست .
✅قابل توجه : مهمترین اصل درمان چاقی و دیابت کنترل
وزن از طریق عادات غذایی اصلاح شده ،پرهیز از پرخوری ، و مصرف مواد غذایی
نشاسته ای در مقادیر کنترل شده .
? با رعایت یک برنامه غذایی
منظم تحت نظر متخصص تغذیه خود، می توانید از گروه های غذایی متنوع و متناسب
با نیاز بدن، بیماری خود را تحت کنترل در آورده و حتی درمان کنید.
✅ توجه داشته باشید که مهمترین اصل در کنترل قند خونتان کنترل وزن و پرهیز از پرخوری و مصرف مواد غذایی نشاسته ای در مقادیر کنترل نشده است.